Projekter vi har eksekveret og implementeret

Ønsker du en ny marketingstrategi, ny hjemmeside, flere leads, opbygning af nyt eller eksisterende brand, organisk vækst på de sociale medier, en ny video, podcasts mm.? Vi hjælper start-ups og mellemstore virksomheder med at eksekvere projekter inden for salg og marketing – med et stærkt kommercielt fokus.

JM Advisory har allerede eksekveret +60 forskellige projekter i Norden

Jeg vil vide mere
 • Identificering af storytelling/the why
 • Skabelse af den røde tråd mellem brand og kommunikation
 • Eksekvering af nye websites
 • Udarbejdelse af logoer & grafiske illustrationer
 • Udarbejdelse af videoer
 • Udarbejdelse af podcasts
 • Opsætning af nyhedsbreve via e-mail automation
 • Annoncering på diverse medier
 • Planlægning af events/arrangementer
 • Implementering af e-mail marketing platforme
 • Implementering af CRM-systemer
 • Eksekvering af marketingstrategier
 • Eksekvering af salgsstrategier
 • Eksekvering af kommunikationsstrategier
 • Salgscoaching

Digitale platforme, vi er eksperter i

Kommerciel og tech rådgivning; Jegermor

Vi har over flere samtaler rådgivet og støttet Jegermor i deres start up proces. En kombination af tech rådgivning, web og kommerciel sparring.

Host & idéen bag podcast; #HRlytmed

I samarbejde med sine daværende kollegaer i eloomi producerede Julie Maja en podcast-serie målrettet HR, ledelse og udvikling af mennesker.

Rebranding & website; MINDstrain

Vi har skabt en ny identitet og implementeret et nyt website til MINDstrain - og vi har rådgivet om det kommercielle setup med CTA-knapper, e-mail marketing og SoMe.

Produktion af podcast; Mod til indsigt og udvikling

Michael og Vinnie ønskede at producere en podcast, som skulle handle om at inspirere og give konkrete værktøjer til indsigt og udvikling… Det er en drøm, der nu er gjort til virkelighed.

Ny identitet | Nyt coverbillede på LinkedIn; Gotved

Thorleif søgte efter grafiske evner, der kunne skabe et lækkert, professionelt coverbillede til hans LinkedIn profil – som skulle indkapsle hans professionelle alsidighed.

Rebranding, website og kommunikation; Sylvester & co

Sylvester & co ønskede at fusionere Pointshare og Sylvester & co og dermed skabe én fælles identitet som en HR Management konsulentforretning.

Rekruttering og løbende salgscoach; Praice

Praice havde et ønske om at finde en ny kollega – en tillidsskabende Business Development Manager, der brændte for at gøre en forskel for den fremtidige måde at rekruttere på.

Produktion af podcast; Den uperfekte livsstil

Trine og Jeanette tog kontakt til os med ønsket om at producere en podcast om den uperfekte livsstil. Vi har været med til at definere formatet - og produktion af deres podcast.

Script, konceptudvikling og produktion af 5 videoer; TT Revision

TT Revision ønsker at tiltrække flere senior profiler og vil derfor gerne vise, hvilken kultur de har via en Employer Branding video.

Ny identitet, website og kommunikation; SupplyPartner

SupplyPartner ønskede en ny identitet med nyt logo, et nyt website og et nyt budskab for SupplyPartner. Det er nu live!

Nyt website og synlighed; The Social House

Vi er stolte af, at vi fik muligheden for at designe deres nye website – og samtidig skabe synlighed omkring The Social House på andre online platforme.

Teambuilding event; Scanmarket

På under en måned fik vi koordineret et teambuilding event for Scanmarket i Århus – alt fra planlægning, til kommunikation og til eksekvering.

Eksekvering af 360° rebranding; Wooden Spoon

Wooden Spoon ønskede en 360° rebranding, fra nyt website, nye labels, brochurer mm. – til en kontinuerlig synlighed på deres sociale medie kanaler.

Ny visuel brand identitet og nyt website; TT Revision

TT Revision ønskede en moderne online identitet og et nyt website, som skulle afspejle, hvem TT Revision er som virksomhed. Websitet skulle samtidig skabe indsigt i, hvordan det er at arbejde i TT Revision.

Eksekvering af komplet rebranding; Elvium

Elvium havde et ønske om at fornye sin visuelle identitet. Det skulle indebære en komplet rebranding – heraf nyt website med et moderne og simpelt look og ny fortælling rettet mod målgruppen, HR og rekrutteringsinteresserede.

Produktion af kundecasevideoer; Elvium

Elvium havde behov for at få produceret kundecasevideoer, som kunne anvendes i Elviums markedsføring samt til deres eksisterende kunder som inspiration ift. mulighederne med systemet.

Ny visuel identitet og nyt website; Transforma

Transforma ville gerne have en ny moderne identitet, og her fik vi til opgave at udvikle nyt logo, ny identitet og ny kommunikation - som skulle afspejles i et nyt website.

Se vores video, og hør hvorfor vores kunder samarbejder med JM Advisory.