Lær os bedre at kende

Vi eksekverer dine udviklingsprojekter; med din forretning og dine kunder i fokus. Vi består af dygtige specialister, men du får én samarbejdspartner til hele dit næste projekt.

Se vores projekter

Vi ved, at du brænder for din forretning, og at du ønsker at skabe vækst … men vi ved samtidigt, at det kan være svært at overskue at komme i gang med social media kanaler, kommunikationsstrategien og f.eks. rette fortælling af dit brand. Du får nu mulighed for, at du kan koncentrere dig om din virksomhed, mens vi tager fat og hjælper dig videre.

Ønsker du en ny marketingstrategi, ny hjemmeside, opbygning af nyt eller eksisterende brand? Har du brug for støtte til at skabe din storytelling og finde en rød tråd i din kommunikation? Vi kan hjælpe dig.

60
eksekverede projekter

 

… rådgivning af kommercielle projekter

… hjemmesider, videoer, storytelling

… nysalg, mersalg, coaching

Formålet med JM Advisory

Vi er en virksomhed, der hjælper start ups samt små og mellemstore virksomheder med salgs- og marketingsaktiviteter. JM Advisory har til formål at udforske og udfordre status quo – og eksekvere kommercielle projekter.

I samarbejde med dig, optimerer og udvikler vi din forretning videre!

Det kan både være, at du har en ambition om at få en kommerciel rådgiver – og/eller at du har et ønske om at udvikle videre på din forretning, optimere dine strategier samt skabe vækst.

Erfaring & kompetencer

🎯 strategi
💰 kommerciel
👪 ledelse
📈 optimering og vækst
📣 markedsføring
🧩 forretningsudvikling
🔊 historiefortælling

Erfaring & brancher

🎓 e-læring og menneskelig udvikling
☁️ SaaS løsninger
🔐 compliance & privatliv (GDPR)
🔍 rekruttering
👨 HR
🙌 service
🙏 velgørenhed
🌐 digital netværk

Om os

Vi består af et team, som alle ønsker at samarbejde, få ting til at ske og levere professionelle projekter til dig.

Teamet består af dygtige tekstforfattere, grafikere, webdesignere, video-makers, digitale eksperter mfl.

Vi netværker, hjælper hinanden og spiller hinanden gode – og vi udvikler os konstant på vores rejse.

Julie Maja, som står bag JM Advisory faciliterer processen mellem teamet og dig. Forløbet indebærer en kontinuerlig sparring, hvor du både sparer tid, ressourcer og administration – og så du undgår at lave fjollede fejl.

Hvordan foregår samarbejdet?

Det er vigtigt at lære dig at kende, og derfor starter vi altid med en lille times snak omkring dig som person, dine ambitioner og styrker samt hvad der er vigtigt for dig.

Uanset projektets format bygger vi vores samarbejde på relation og tillid, som er grundlæggende elementer for os.

Herefter vil JM Advisory forberede projektplanen, deadlines og pris, som du bliver involveret i.

Selve forløbet tilpasses dine arbejdsgange, og afhængigt af dit behov, planlægger vi projektet efter, hvornår du ønsker at starte, din GO-LIVE dato, hvilke arbejdsopgaver det indebærer mm.

Et eksempel, hvis du skal have lavet en hjemmeside:

En hjemmeside er ikke kun en hjemmeside, men den består af design, opbygning/sitemap, content, en fortælling, branding, identitet og kommunikationsform, billeder, videoer, cookie-indhentning, kontaktformularer, SEO og evt. e-mail marketing. Vi stiller dig alle de rette spørgsmål, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rette backend og plug ins. Det vigtigste er, at du står tilbage med et færdigt resultat, som afspejler dit brand, og som skal sikre dig vækst.

Du skal elske resultatet 😍

Book en gratis snak omkring din forretning

– og så ser vi, om der er et fundament for at samarbejde.

Kontakt os for samtale