Projekt

Nyt website og synlighed; The Social House

Om The Social House

The Social House er et klubfællesskab, der kombinerer en privat medlemsklub med forretningsfokus i club-working.

The Social House startede på Bredgade i oktober 2020. Her tilbyder de deres medlemmer at blive en del af noget større – et fællesskab for selvudvikling, læring og meningsdannelse. Der dyrkes nysgerrighed, generøsitet og den meningsfyldte samtale – det hedder The Social Core Club House.

The Social Club-Working House i St. Regnegade skaber nye måder at mødes og connecte på i hverdagen. Her skabes nye horisonter for både selvudvikling og forretningsudvikling.

På samme adresse befinder The Social Space sig, som er et levende butiksgalleri med pop-ups, kulturoplevelser og stemning.

The Social House skaber rum for forskellige events, herunder bogreceptioner, intimkoncerter, bestyrelsesmøder, lederseminarer og netværksarrangementer. Events i The Social House og i The Social Space skaber bevægelse i husene og danner meningsfulde relationer.

Nyt website

The Social House startede med at skabe en privat medlemsklub på Bredgade, til at udvide konceptet med en club-working scene på St. Regnegade fordelt på 3 etager.

JM Advisory har været en del af The Social House, siden de blev etableret. Vi er glade for at være en stor del af kulturen i huset, og vi er stolte af, at vi fik muligheden for at designe deres nye website – og samtidig skabe synlighed omkring The Social House på andre online platforme.

Projektet har bl.a. omhandlet:

  • Kommunikation og design
  • Opsætning af nyt website; plug-ins og cookie opsætning
  • Brand guidelines med den visuelle identitet
  • Synlighed på Google My Business og online platforme

Det er et samarbejde, hvor JM Advisory har eksekveret The Social House’s nye website – og fortsat skal hjælpe The Social House med at være synlige online.

The Social Club-Working House i St. Regnegade er det nye rum for social club-working, uanset om man arbejder alene eller i et mindre team.

I Core Club, Bredgade har de skabt de optimale forudsætninger for, at individer kan have fokus på deres personlige rejse.

Nyt website på dansk og engelsk

Et tæt samarbejde med de to founders, Franz & Michael

Udtalelse fra The Social House

”Da vi startede The Social House i oktober 2020, blev Julie Maja vores First Female Founder. Siden da har Julie Maja skabt og vækstet sit brand; JM Advisory i vores rammer i The Social House. Da vi valgte at udvide med vores club-working scene i St. Regnegade, var det naturligt, at det var JM Advisory, der skulle hjælpe os med at skabe et nyt website. Vi har været glade for et samarbejde, som har båret præg af passion for vores brand, professionalisme og stor imødekommenhed ift. vores ønsker. Vi er glade for resultatet og kan kun anbefale JM Advisory.”

Michael Wilson, Founder, The Social House

Vi er altid klar til at høre, hvordan vi kan indgå et samarbejde, så kontakt os endelig.

Kontakt os