Business DevelopmentStrategiYdelser

Eksekvering af teambuilding event for Scanmarket

By 15. oktober 2022januar 15th, 2023No Comments
Skab oplevelser, dit team altid vil huske

Hvordan eksekverede vi teambuilding eventet for Scanmarket?

Vi fik en event management opgave af Scanmarket i Århus, da de ønskede at samle medarbejdere på tværs af landegrænser, som et kick off event, efter deres fusionering. Scanmarket briefede os omkring deres tanker, ønsker og dato for eventet, hvorefter vi gik i gang med at skabe et framework og planlægge, hvordan dagen skulle forløbe.

Vi stod for hele processen fra start til slut, så Scanmarket kun skulle forholde sig til én projektleder, nemlig JM Advisory. Og eventet blev skræddersyet til Scanmarket.

Det var vigtigt for os at skabe en unik oplevelse for alle medarbejderne og sikre, at eventet kørte smooth. Vi fik en masse gode idéer og førte dem ud i livet. Vi stod for bookning af lokation, koordinering mellem forskellige partnere, invitation, agenda til eventet, planlægning af teambuilding-kursus, design af oplader-keyhangers og optagelsen af en video til eventet, hvor vi interviewede en række medarbejdere.

Hvad indebar projektet?

Det var vigtigt for os, at skabe et event, der samlede minder, oplevelser og gensyn, der motiverer og bidrager til den fremtidige kultur. Efter eventet og gode oplevelser, udkom employer branding videoen og en minikultur-bog, som vi sammensatte til dem.

Planlægning af eventet indebar:

  • Brainstorming og idégenerering omkring sted og setup.
  • Kommunikation og sammensætning af agenda til medarbejderne internt.
  • Produktion af keyhangers i samarbejde med Profilbureauet.
  • Booking af en Nordisk Film biograf i Århus, et teambuilding-kursus af Coastzone og restaurant, hvor aftenen skulle afsluttes med en god middag.
  • Indspilning og produktion af video samt digital minikultur-bog.

Et samarbejde, der blev eksekveret af JM Advisory gennem løbende dialog med CMO’en fra Scanmarket.

Læs om hele projektet her
Se tidligere eksekverede projekter

At drive projekter, kræver kontinuerlig kommunikation og involvering – og overblik.