Projekt

Rebranding, website og kommunikation; Sylvester & co

Om Sylvester & co

Sylvester og co er et HR Management konsulentfirma, som løfter mange forskellige opgaver inden for HR-området; kurser, rekruttering, headhunter opgaver mm.

De består af specialister, som er passioneret omkring at levere HR Management ydelser i øjenhøjde. Samtidigt skaber de et udgangspunkt, så virksomheder kan rekruttere smartere, billigere og hurtigere.

Christian Sylvester var en af de første personer i Norden, der anvendte LinkedIn professionelt til headhuntning i 2004. I 2010 udviklede han et unikt rekrutteringskoncept til Facebook med virksomheden Komfo, som var den eneste Facebook-partner i Norden på dette tidspunkt. Siden da har flere innovative HR services og produkter set dagens lys.

Christian Sylvester har mange års erfaring inden for ledelse, salg, marketing og search & selection. Samtidigt, er han dybt passioneret omkring sociale medier og internet teknologi. Kombinationen af Christians erfaringer og passion, fik ham til at starte Sylvester & co tilbage i 2011.

Ny identitet, opsætning af nyt website og kommerciel sparring

Sylvester & co ønskede at fusionere Pointshare og Sylvester & co og dermed skabe én fælles identitet som en HR Management konsulentforretning.

Formålet var derfor at få sammensat et skarpt og enkelt budskab med et moderne look. På kun få uger skabte vi en ny identitet og implementerede et nyt website for Sylvester & co.

Undervejs i processen sparrede vi med Sylvester & co ift. det nye brand.

Projektet har bl.a. omhandlet:

  • Identitet; grafisk udtryk og nyt logo
  • Kommunikation; finjusteret al tekst
  • Nyt website; plug-ins og basis SEO
  • Sparring på nye pakkeløsninger

Det har været et samarbejde, hvor JM Advisory har eksekveret Sylvester & co’s nye digitale fundament.

På kun et par uger gik vi live med Sylvester & co’s nye website med nyt logo og identitet samt ny kommunikation rettet mod den præcise målgruppe.

Tre kompetente personer fra teamet i JM Advisory deltog i projektet med de rigtige kompetencer i spil – så Sylvester & co fik det bedste resultat.

Her ser du den nye forside

Forside_web

Her ser du før og efter; logo

Udtalelse fra Sylvester & co

“Fra start til slut i processen har vi oplevet JM Advisory som en kompetent samarbejdspartner. De eksekverer hurtigt og er altid klar til at lytte. Det er bestemt ikke sidste gang, vi anvender JM Advisory til at løse opgaver for os.

Christian Sylvester, Founder, Sylvester & co

Vi er altid klar til at høre, hvordan vi kan indgå et samarbejde, så kontakt os endelig.

Kontakt os