Om JM AdvisoryStrategiUdvikling

At være åben for udvikling

By 3. februar 2021februar 24th, 2021No Comments
Om at følge passionen

Alsidighed og udvikling er vores værktøjskasse

Udvikling og forandring er vigtigt. Når vi udvikler os, bliver vi bedre til at gøre dét, vi er passionerede omkring. Dette gælder mennesker som virksomheder.

JM Advisory har sin eksistens, fordi vi er passionerede omkring at hjælpe andre med at udnytte deres forretningspotentiale. Vores alsidighed, udvikling og forretningsforståelse er vores talent og værktøjskasse. Og i den værktøjskasse, kan vi danne os et overblik over vores erfaringer, kompetencer og ressourcer. Fordi alsidighed og forretningsforståelse er vores talent, kan vi hurtigt identificere kunders behov og hvilke værktøjer, der skal aktiveres for at imødekomme dette.

Men at imødekomme behovet er ikke målet for os. Målet for os er at opnå fuld tilfredshed fra begge parter, før vi overleverer et givent projekt. Dette betyder også, at vi kun afslutter projektet, når vi har gjort kundens brand stærkere, optimeret den ønskede udfordring og skabt et fremtidssikret stærkt fundament. Der bliver taget højde for interne / eksterne problemstillinger og muligheder samt markedets potentiale for den enkelte kunde.

Vi er netop kommet frem til kernen i JM Advisory, fordi vi også selv internt er åbne for udvikling og forandring.

Lær mere om ejeren; Julie Maja - og historien bag

Gør enhver idé salgsklar

Når JM Advisory lærer en virksomhed at kende, er synergien vigtig for os. Vores samarbejde skal afspejles i resultater, en dybere relation og en høj tilfredshed. Dette er grundet vores alsidige kompetencesæt, bestående af strateger og et community af specialister.

Vi har en ”indefra og ud” arbejdstilgang. Vi er meget interesseret i at forstå og lære kunden at kende; alt fra markedspotentialet, virksomhedens passion og udfordringer. Tilmed skal vi forstå, hvad kunden gerne vil opnå. Med et åbent mindset og indsigt i, hvad der skal til for at salgsgøre idéer, forvalter vi enhver tvivl til forretningsmuligheder. Vi tager nemlig udgangspunkt i dig som kunde og sammenligner dit forretningspotentiale med resten af branchen. Vi vil altid udfordre status quo til din fordel.

For at frigøre potentiale må vi også tænke anderledes og innovativt. Dette kan være skræmmende for nogle, men det er her vi i JM Advisory kommer ind i billedet. Vi eksekverer dine projekter og skaber tryghed, så du er klædt på til fremtiden.

Forandring er vigtigt

Vi har erfaret, at virksomheder kan føle sig låst, fordi de ikke ved, hvordan de skal opnå succes på de digitale platforme, men der er også virksomheder som ikke ved, at de er låst fast. Nogle virksomheder læner sig meget op ad datidens succesoplevelser, og nogle ønsker fremdrift med projekter, som de ikke selv kan overskue.

Udvikling og forandring er vigtigt, og det er også derfor JM Advisory har et åbent mindset. Med et åbent mindset og en nysgerrighed for virksomheden, overser vi ikke de gyldne muligheder for udvikling, vækst og optimering til nye succesoplevelser

Følg os på LinkedInSe tidligere eksekverede projekter