Innovativ udviklingOm JM AdvisoryStrategi

Lær mere om JM Advisory

By 11. december 2020januar 6th, 2023No Comments
Rejsen mod JM Advisory

Om Julie Maja & JM Advisory

Jeg har startet JM Advisory, fordi jeg ser, at virksomheder har et behov for at optimere og forbedre produkter, koncepter samt processer af kommerciel karakter.

Mit navn er Julie Maja. Min styrke er, at jeg er skarp i at se en forretningshelhed ud fra mine dialoger med mine kunder, og jeg ser hurtigt, hvor de kan optimere deres forretning. Ud fra mine 10 års erhvervserfaring inden for salg og marketing, har jeg eksekveret et hav af forskellige projekter; alt fra nye hjemmesider, ny storytelling & branding, implementering af nye software-løsninger på markedet, implementering af CRM-systemer, opsætning af e-mail marketing platforme, podcast, videoer, grafisk materiale mm.

Jeg har altid udviklet innovative koncepter og tiltag, som jeg eksekverer i praksis, implementerer og fuldender med evaluering.

Jeg brænder for at udføre mere af dette – sammen med mine gode samarbejdspartnere.

En god start på karrieren

Jeg åbnede min egen café på Skindergade i en alder af 23 år, hvor jeg hurtigt lærte meget om daglig drift – både indenfor ledelse, indkøb, regnskab, salg, markedsføring samt kunderelationer. Dette medførte et bredt netværk samt et tydeligt mod på mit videre karriereforløb.

Jeg lærte også meget på rejsen i HR Manager (by Talentech), hvor jeg oplevede en motivation i form af, at jeg fik rum og mulighed for at danne rammerne for min egen arbejdsdag. Jeg startede som Business Development Manager i 2013, hvor jeg blev headhuntet til at skabe og formidle vækst, herfra via salg, nye tiltag samt konceptudvikling. Med anvendelse af mit energi- og ambitionsniveau kombineret med mine faglige kompetencer, var jeg ansvarlig for at introducere software-løsninger til det nordiske marked, konceptudvikling og marketingstrategi.

Siden da har jeg haft jobs, hvor jeg har lært en masse, udforsket forskellige brancher og tillært mig mere erfaring inde for salg og marketing.

Jeg har aldrig stået stille, så min karriere er bakket op af relevante uddannelser undervejs, og jeg er nu i gang med masteruddannelse; Master of Business Development på CBS.

Grundlag for mit ambitionsniveau

Fokus på udvikling i både forretningsmæssige- og personlige sammenhænge er vigtige elementer for mig i min bevidsthed. Ved at udvikle mig i takt med det moderne og udviklingsfokuserede samfund, øges mine forudsætninger for at kunne udføre og opnå mine ambitioner. For mig handler det om at tage udgangspunkt i mig som individ – et solidt og stærkt selvværd kombineret med en vilje til aktivt at handle bevidst og løsningsorienteret.

Dybde er en af mine nøglekompetencer, hvor jeg har et fokuseret mål for min personlige udvikling i at handle bevidst i mine valg og tiltag.

Hvad er grundlæggende for mig som person

Jeg har gennem årene arbejdet tæt med coaching, ledelse, adfærdskommunikation og selvbevidsthed. Jeg arbejder gennem simple teknikker ved at bidrage samt skabe mulighed for positiv forandring hos den enkelte – heraf skabes bevidstheden omkring tanke- og sprogmønstre. Jeg lever ud fra forskellige ledelsesforudsætninger, og her er et par eksempler:

  • ”Min adfærd er ikke min identitet”
  • ”Det er mig, der styrer mit sind – og dermed mine resultater”
  • ”Respekt for andres ’Model af Verden’”
  • ”Enhver situation indeholder flere valgmuligheder”
  • ”Der er en positiv hensigt bag enhver adfærd”

Jeg lever i en bevidst tilstand om, at vi alle oplever en ’Model af Verden’. Alle disse grundprincipper har givet mig indsigt samt forståelse og empati for mine medmennesker.

Formålet med at netværke

Jeg har altid prioriteret hvert individ seriøst og troværdigt – kollegaer, kunder, venner som familie! Igennem min personlige udvikling, er jeg blevet bevidst om, hvor stærkt et værktøj, det er at kunne henvende sig til andre på en tillidsfuld samt loyal måde.

Individets sammenbygning udsprunget fra arv og miljø i takt med forståelsen omkring, at vi alle ser en ’Model af Verden’, medfører en accept og respekt af andres holdninger, meninger samt følelser.

Netværk medfører en vis form for viden samt fokus på mine personlige relationer i alle sammenhænge. Hvis du har ambitioner og vil fremad, er netværk dit guld!

Kontakt JM Advisory

Ved at udvikle mig i takt med det moderne og udviklingsfokuserede samfund, øges mine forudsætninger for at kunne udføre og opnå mine ambitioner.