BrandingBusiness DevelopmentStrategi

Branding & synlighed

By 29. marts 2020marts 30th, 2021No Comments
At skille sig ud

Organisk vækst

Hos JM Advisory tror vi på, at dit brand og dets synlighed kan have afgørende betydning for din succes. Det er noget af dét, vores kunder i høj grad efterspørger. Vi bruger derfor meget tid omkring branding og synlighed på de projekter, vi arbejder med.

Vi ser allerede i dag, hvor stor betydning sociale medier, branding og netværk har – og det får kun et endnu større fokus fremadrettet. Branding er utrolig vigtigt for at skabe et tilhørsforhold til dine kunder – og samtidigt vise, hvem du er og hvad du tilbyder, blandt andet branding af dine ydelser/produkter, dine værdier og din arbejdsplads. På et marked med voksende konkurrence er det vigtigt at kunne skille sig ud, og det er vigtigt, at ens budskab bliver modtaget som ønsket.

Løft dit brand og øg din synlighed

Din strategi, dine vækstmål og fortællingen om din virksomhed er super vigtige elementer for os at forstå. Derfor bruger vi dén tid, det kræver for at forstå din virksomhed, dig og dine ambitioner. Vi kommer ikke blot retur med en plan, som du selv skal eksekvere. Vi kommer med en plan, som vi eksekverer for dig. På alle vores kommercielle projekter; fra produktion af podcasts og employer branding videoer til websites og SoMe, går vi ind og løfter dit brand. Derved sikrer vi, at du opnår en højere synlighed på markedet.

De virksomheder der ønsker, at vi er ansvarlig for kommunikation og branding via sociale medier, ser vi nu, hvor stor impact organisk vækst har.

Dataen fra vores kunders sociale medie-kanaler har vi nu nærstuderet. De kunder, hvor vi f.eks. er ansvarlig for deres LinkedIn virksomhedsside, har vi været med til at vækste et gennemsnit på 59,8 % med flere følgere – via organiske opslag (uden at booste eller annoncere). Det svarer til, at hver kunde har fået 52 følgere mere i en periode på kun 7 uger (med 1-2 posts om ugen).

Dette illustrerer essensen af, hvorfor organisk branding på sociale medier er vigtig. Annoncering bliver brugt i større stil i dag – men vi glemmer ofte, hvor meget organisk branding kan skabe af værdi.

Vi tror på, at dit brand og dets synlighed kan have afgørende betydning for din succes.

Tillidsfulde relationer

Vi skaber synlighed omkring brandet ved at sætte os i vores kunders sted, hvor vi så fortæller deres historie. Det er derfor essentielt, at vi har en god forståelse for kunden og er i stand til at danne gode relationer. Relationer er vigtige for os, da det er med til at danne fundamentet for JM Advisory. Vi har derfor gjort os mange tanker om, hvordan vi samarbejder med vores kunder.

Vores udgangspunkt er, at vi skaber en gensidighed, hvor begge parter kan være oprigtige og nysgerrige. Derved er det lettere for os at skabe en målrettet dialog. Vi opnår indsigt samt forståelse for kunden og det pågældende projekt. Jo mere forståelse og jo større tillid, der eksisterer i relationen, jo mere kan vi udfolde vores kompetencer. Vi kan yde sparring og gensidigt give feedback, og dermed tror vi på, at vi er i stand til at skabe noget unikt sammen og nå i mål.

Omfavne forskelligheder

Det er vigtigt for os, at vi omfavner forskelligheder, og derfor har vi også et ønske om, at der skal være plads til alle slags kunder. Med forskellige kunder følger et ansvar. Derfor er vi også opmærksomme på at give plads til den enkelte kundes behov og ønsker i relationen. Dette er uanset, om du arbejder med revision, convenience, HR eller noget helt fjerde. Så længe du har et behov for at få skabt synlighed omkring dit brand, sætter vi os ind i det konkrete projekt og arbejder professionelt med det, indtil vi er nået i mål.

Hos JM Advisory består vi af et stort udvalg af forskellige mennesker med forskellige kompetencer. Dét, vi har til fælles, er, at vi er drevet af at se vores kunder og deres projekter blomstre. Derfor er tillidsfulde relationer vigtige for os.

Følg os på LinkedInSe tidligere eksekverede projekter